Michael Maardt: PC siden 1984 • på nettet siden 1990. Over 200 sider.

Skype: Installation og opret konto

Niveau: 1-2, Michael Maardt, marts 2010, tid: 6:41

Juni 2011: Jeg ved godt, at installationen ser lidt anderledes ud i 2011, og måske specielt efter at Microsoft købte Skype af eBay, men jeg laver ikke flere danske videoer. Jeg laver snart videoer på engelsk.

Med Skype kan du snakke gratis med andre, der også bruger Skype - og du kan endda samtidigt chatte (skrive), sende filer og se hinanden med et webcamera. Det er efter min mening det bedste, der er sket siden internettet blev opfundet.

Du kan også ringe til alle telefoner i hele verden. Det koster 1 Euro i timen at ringe til de fleste landes fastnettelefoner. Det koster altså ca. det halve om dagen at ringe til en fastnettelefon i Danmark. Det er dyrt at ringe til mobiltelefoner, hvilket ikke anbefales ;-)

Jeg viser, hvordan jeg downloader programmet Skype, installerer det og opretter en konto. Man bliver ved oprettelsen af en ny konto bedt om at angive to navne:
  1. Navn er det navn, som andre ser, når de ser dig. Navn kan frit vælges. Navn er en del af din profil. Det er dit ansigt udadtil. Du kan skrive Anders And, Peter, Lastvognen, Frihed eller hvad du har lyst til, og du kan ændre det, når du har lyst.

  2. Skypenavn, som burde hedde Brugernavn er dit unikke brugernavn hos Skype, som du logger ind med på din Skype konto. To personer kan IKKE have samme brugernavn. Efter at have udfyldt alle de angivne felter, checkes om det af dig valgte brugernavn er ledigt. Er det ikke ledigt, må du fortsætte, indtil du finder et, der er ledigt. Hvis du ønsker at være svær at finde, vælger du "y83lXhd93i" eller lignende som brugernavn. Brugernavnet kan IKKE ændres.

Hos Skype laves en forbindelse mellem dit Brugernavn og den email-adresse, du angiver, men email-adressen kan senere ændres.

Se også video om privatlivet på Skype, og jeg har også skrevet om det efter min erfaring bedste headset til Skype.

Facebook Twitter Google LinkedIn Emailemail denne side til ven.

Du er på KnowWare.dkKontaktOm hjemmesidenRent PostevandComputer Video TutorialsStubfræsning
© Michael Maardt 18. Apr. 2016 for "Human Digital Communication & Usability"

"Free yourself from mental slavery", Bob Marley